Over ons


De oplossing voor uw administratieve taken

In onze klantenkring merken wij dat er behoefte is aan goedkopere oplossingen voor het verzorgen van de administratieve taken.Voor de ZZP-er

Vooral ZZP-ers en kleine eenmanszaken vinden de bestaande accountants- en administratiekantoren veel te duur en kiezen er voor om het werk niet meer uit te besteden, maar dit zelf te doen. Dit leidt echter in veel gevallen tot fouten aangezien vaak de kennis ontbreekt voor het op een correcte manier verzorgen van de boekhouding en de aangiften naar de belastingdienst.

 

Wanneer men dan aan het eind van het jaar de boekhouding inlevert bij een accountants- of administratiekantoor blijken de kosten van het corrigeren vaak nog hoger en lijkt de door hun geïnvesteerde tijd verspilde moeite.


Voor het MKB

Ook in het MKB merken wij dat er behoefte is aan goedkopere oplossingen, ondersteuning bij de dagelijkse taken zijn bij de bestaande accountants- en administratiekantoren vaak moeilijk in te plannen en kosten ook erg veel. 


Zorgeloos uitbesteden

Kleinekwes Administraties vindt dat dit anders kan en biedt derhalve een oplossing tegen een tarief wat een stuk lager ligt en waarbij de kwaliteit wordt gewaarborgd.

 

Door jarenlange ervaring binnen de accountancy weet Kleinekwes Administraties wat er nodig is om de volledige boekhouding te verzorgen en ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier bij de belastingdienst terechtkomt.


Prettige samenwerking

Kleinekwes Administraties voelt zich verbonden met de klant en zal er voor zorgen dat wat er gedaan wordt duidelijk is voor u. Wanneer het gaat om het verzorgen van uw volledige administratie of ondersteuning wanneer u ervoor kiest om dit zelf te doen, Kleinekwes Administraties zal er voor zorgen dat we het samen in orde maken.